มข.เชิดชูเกียรติผู้รับพระราชทานปริญญาดุษฎีบัณฑิตกิตติมศักดิ์และรางวัล-

มหาวิทยาลัยขอนแก่น จัดงานเลี้ยงแสดงความยินดีแด่ ผู้รับพระราชทานปริญญาดุษฎีบัณฑิตกิตติมศักดิ์ รางวัลพระธาตุพนมทองคำ รางวัลศิษย์เก่าดีเด่น รางวัลศรีมอดินแดง รางวัลศรีกัลปพฤกษ์ และ รางวัลกัลปพฤกษ์ทองคำ ประจำปี 2560

15 ธ.ค. 2560    0

KKU holds a talk on the next decade’s Isan economy

Khon Kaen University organized a talk on the next decade’s Isan economy – the perspective of a national economist.

12 ธ.ค. 2560    14

The work of Civil Engineering research team wins the first prize at “The 13th Road Safety” seminar.

12 ธ.ค. 2560    17

KKU prepares elderly for aging society, to create innovation

Khon Kaen University organized a class for elderly to be physically and mentally strong in the coming aging society.

8 ธ.ค. 2560    24

วิศวะมข.เปิดตัวสติ๊กเกอร์ LINE พี่เกียร์-น้องเฟือง โหลดได้แล้ววันนี้-

วิศวะ มข. เปิดตัวสติ๊กเกอร์ LINE ชุด “พี่เกียร์-น้องเฟือง” มี 40 แบบ ดาวน์โหลดได้แล้ววันนี้ เพียง 30 บาทเท่านั้น !!

8 ธ.ค. 2560    6

มข.จัดประชุมวิชาการนานาชาติ ด้านการให้บริการสุขภาพด้วยหัวใจ-

คณะพยาบาลศาสตร์ จัดโครงการประชุมวิชาการ เรื่อง “The Sixth Asian International Conference on Humanized Health Care 2017 AIC-HHC 2017 : Humanized Health Care in the Challenges of the Transforming World”

8 ธ.ค. 2560    1

KKU hosts a conference RUN Digital Cluster to better digital research

Research University Network (RUN) Digital Cluster is an academic coordination among 8 universities to enhance developing research and pass on knowledge and technology.

7 ธ.ค. 2560    16

“Pun Lun Mor for dad, love, and harmony”

Parents and teachers of Demonstration School of KKU arranged “Pun Lun Mor for Dad, Love and Harmony, SMD Family Bike 2017” in remembrance of King Rama IV, on Thai Fathers’ Day, to encourage cycling.

7 ธ.ค. 2560    19

KKU welcomes Dalian Art College and watch Chinese cultural performance

KKU welcomed administration team and performers from Dalian Art College to give Chinese cultural performance.

4 ธ.ค. 2560    11

ผู้บริหารสำนักนวัตกรรมการเรียนการสอนร่วมนำเสนองานวิจัยที่ประเทศไต้หวัน-

ผู้บริหารสำนักนวัตกรรมการเรียนการสอน ร่วมนำเสนองานวิจัยระดับนานาชาติ ในงาน"International workshop and collaboration on mobile learning for education quality improvement" ณ ประเทศไต้หวัน

4 ธ.ค. 2560    3

previous123456789...758759next

Faculty And Organization

Gateways For..

Events Calendar