อาจารย์คณะสัตวแพทยศาสตร์ มข.สำเร็จการศึกษาในระดับปริญญาเอก-

ขอร่วมแสดงความยินดีกับ อ.น.สพ.ดร.สุวลักษณ์ ศรีสุภา อาจารย์สังกัดภาควิชาศัลยศาสตร์และวิทยาการสืบพันธุ์ คณะสัตวแพทยศาสตร์ มหาวิทยาลัยขอนแก่น ที่สำเร็จการศึกษาระดับปริญญาเอก

20 ก.ย. 2560    1

Division of Student Affairs holds Thai Bridgestone scholarship awarding ceremony – a total amount of 1,645,000 THB

Thai Bridgestone Co. Ltd. offers educational opportunities to students at 3 Isan universities by granting 51 scholarships amounting to 1,645,000 THB

19 ก.ย. 2560    6

KKU welcomes President of Kumamoto Health Science University, Japan-

19 ก.ย. 2560    3

คณะแพทย์ มข.จัดอบรมการดูแลผู้ป่วยมะเร็งตับ โดยทีมสหสาขาวิชาชีพ-

คณะแพทยศาสตร์ โรงพยาบาลศรีนครินทร์ มหาวิทยาลัยขอนแก่น จัดอบรมการดูแลผู้ป่วยมะเร็งตับ โดยทีมสหสาขาวิชาชีพ "วันมะเร็งตับ HCC’s day" ครั้งที่ 2

19 ก.ย. 2560    2

KKBS ร้อยดวงใจ ปลูกดาวเรืองรำลึกพระมหากรุณาธิคุณ ในหลวง ร.9-

คณะบริหารธุรกิจและการบัญชี มหาวิทยาลัยขอนแก่น จัดกิจกรรม “ปลูกดอกดาวเรืองถวายสักการะพระบาทสมเด็จพระเจ้าอยู่หัวรัชกาลที่ 9”

18 ก.ย. 2560    2

มข.ร่วมพิธีอัญเชิญดอกไม้จันทน์ตัวแทน จ.ขอนแก่น-

มหาวิทยาลัยขอนแก่น เข้าร่วมพิธีอัญเชิญดอกไม้จันทน์ตัวแทนของจังหวัดขอนแก่นส่งมอบให้กระทรวงมหาดไทยรวบรวมก่อนเชิญไปถวายที่หอเปลื้องพระเมรุมาศในวันพระราชพิธีถวายพระเพลิงพระบรมศพฯ

18 ก.ย. 2560    2

KKU President is confident of ThaiCOC’s benefits for people and the country

KKU signs MOU with Office of Health Zone 9 to develop ThaiCOC with over 5,000 health professionals working 24/7 and helping over a hundred thousand patients annually

15 ก.ย. 2560    9

KKU administrators welcome the Director from USAC in Thailand-

15 ก.ย. 2560    4

Minister Suwit opens the international conference on Government Performance Management at COLA

On September 14 at College of Local Administration, Khon Kaen University, Dr. Suwit Mesinsee, Minister of the Office of the Prime Minister presided over the opening ceremony of the 5th International Conference on Government Performance Management and Leadership (GPML2017)

15 ก.ย. 2560    14

Ministry of Science joins KKU to upgrade OTOP goods towards the world kitchen

Department of Service Science, Ministry of Science and Technology joins Faculty of Sciences at KKU to upgrade OTOP foods and soft drinks in the Northeast

15 ก.ย. 2560    10

previous123456789...556557next

Faculty And Organization

Gateways For..

Events Calendar