ข่าว มข. » ข่าวโดย "Wadinlada Thuratham"

จำนวน 191 รายการ
KKU expands collaborations with universities at Yogyakarta, Indonesia

16 พ.ย. 2560    Wadinlada Thuratham    222

KKU administrators welcome the Director from DAAD in Thailand

31 ต.ค. 2560    Wadinlada Thuratham    264

KKU and EU Delegation to Thailand co-organize the “Erasmus+ Seminar"

KKU and EU Delegation to Thailand co-organize the “Erasmus+ Seminar and Info Day”

20 ต.ค. 2560    Wadinlada Thuratham    285

ขอเชิญผู้สนใจเข้าร่วมงานสัมมนา “Erasmus Seminar & Info Day”

12 ต.ค. 2560    Wadinlada Thuratham    294

KKU organizes the symposium on “Global Food Safety"

KKU organizes the symposium on “Global Food Safety: Production, Health and Market”

6 ต.ค. 2560    Wadinlada Thuratham    339

ขอเชิญเข้าร่วมรับฟังการบรรยายพิเศษและทดสอบวัดระดับภาษาอังกฤษ

ขอเชิญเข้าร่วมรับฟังการบรรยายพิเศษในหัวข้อ “U.S. Education and Scholarship Opportunities” และร่วมทดสอบวัดระดับความสามารถทางด้านภาษาอังกฤษโดยโรงเรียนสถานสอนภาษาเอยูเอ (AUA)

4 ต.ค. 2560    Wadinlada Thuratham    306

KKU and the French Embassy in Thailand co-organize the presentation entitled “Studies in France and Scholarships”

3 ต.ค. 2560    Wadinlada Thuratham    199

KKU discusses collaboration with University of Fukui, Japan

KKU discusses collaboration with a delegate from the University of Fukui, Japan

29 ก.ย. 2560    Wadinlada Thuratham    175

KKU discusses collaboration with Universitas Muhammadiyah Purwokerto

KKU discusses collaboration with delegates from the Universitas Muhammadiyah Purwokerto (UMP), Indonesia

21 ก.ย. 2560    Wadinlada Thuratham    186

KKU welcomes President of Kumamoto Health Science University, Japan

19 ก.ย. 2560    Wadinlada Thuratham    208

previous123456789...1920next

คณะและหน่วยงาน

หน้าเว็บสำหรับ..

ดูกิจกรรมทั้งหมด »

ผลงานจากทรัพย์สินทางปัญญา

ผลงานทั้งหมด »